MENU
BEL ONS BIJ EEN STORING
Bavo Installaties pagina slider1

Installatiebedrijf

Onderhoud nodig?

Al sinds 1996 is BAVO Installatie het installatiebedrijf in Tolbert en omgeving. U kunt er bij ons dus van op aan dat u professioneel geholpen wordt. Wij hebben immers alle kennis in huis om het leidingwerk, zinkwerk en installatiewerk in en rondom uw woning aan te leggen en te onderhouden. Voor onderhoud aan uw installatie bent u bij ons installatiebedrijf aan het juiste adres. Woont u dus in Groningen, dan maakt u met installatiebedrijf BAVO een goede keuze.

Voor technisch beheer en onderhoud

Naast de loodgieterswerkzaamheden die installatiebedrijf BAVO uitvoert, zijn wij er ook voor andere diensten. Bij ons installatiebedrijf kunt u onder andere terecht voor technisch beheer en onderhoud van:

  • Installatie van uw cv-ketel
  • Cv-onderhoud
  • Zinkwerken
  • Sanitaire voorzieningen
  • Gasinstallaties
  • Klimaatbeheersing

Installatiebedrijf

Door regelmatig onderhoud door ons installatiebedrijf uit te laten voeren, voorkomt u een hoop problemen. Wij verzorgen dan ook graag het onderhoud aan uw riolering, leidingwerk en verwarming. Op deze manier worden lekkages en verstoppingen voorkomen.

Lekkage

Een lekkage in uw woning is vaak erg vervelend en kan voor overlast zorgen. Uw vloer in de badkamer staat bijvoorbeeld blank en er kunnen vochtplekken ontstaan. Maar waar bevindt de lekkage zich precies? Vaak is het als leek lastig te bepalen waar de lekkage precies door ontstaat. U hoeft echter niet lang te zoeken naar een oplossing: met een simpel telefoontje naar installatiebedrijf BAVO schakelt u direct hulp in van een van een vakkundige loodgieter.

Installatie van airconditioning

Een aangename temperatuur in huis of in uw werkomgeving schommelt zo rond de 20, 21 graden. Voor een optimaal binnenklimaat, is de installatie van een airconditioning ideaal. Op elk moment van de dag kan een airco uw huis of kantoor koelen of verwarmen en zorgt tevens voor een filtering van de lucht. Dit komt uw woon- en werkklimaat ten goede. Wanneer u besluit een airconditioning aan te schaffen, kan installatiebedrijf BAVO u helpen door het geven van advies, maar ook bij het installeren.

Afspraak of offerte aanvragen?

U ziet het: BAVO Installatie is van alle markten thuis en kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Voor een afspraak met ons installatiebedrijf of het opvragen offerte zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0594-511401.