MENU
BEL ONS BIJ EEN STORING
Bavo Installaties pagina slider1

Airconditioning

Kennis van zaken

Wilt u airconditioning laten installeren? Laat dit dan over aan BAVO Installaties. Met ruime ervaring op het gebied van technische installaties kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ons installatiebedrijf is erkend en werkt professioneel en snel. Op deze manier bent u altijd van een goede en snelle service verzekerd. Of u nu op zoek bent naar advies of een installateur voor uw airconditioning, laat ons dan weten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Bavo Installaties helpt u graag!

Installatie

Bij de installatie van een airconditioning komt meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Er moet gekeken worden hoe de airconditioning ingebouwd moet worden en waar de buitenunit geplaatst wordt. En u wilt natuurlijk ook niet dat de airco teveel herrie maakt. BAVO Installaties kan u hier advies over geven en tevens de gehele installatie voor u verzorgen, zodat u ervan verzekerd bent dat alles goed geregeld is. BAVO is een gastechnisch installatiebedrijf, gevestigd in Tolbert (Groningen). Na 25 jaar in dienst te zijn geweest bij een installateur, werd BAVO Installatie in 1996 opgericht. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar partner voor alle soorten installatiewerken in en rondom uw woning.

Airconditioning

Uw airconditioning onder handen

Wanneer u besluit BAVO Installaties in te schakelen voor het inbouwen van uw airconditioning, komen we eerst bij u langs om een zorgvuldig plan met u samen te stellen. Op basis van uw wensen stellen we een offerte voor u op. Omdat een airco een in het oog springend apparaat is (en vaak niet het mooiste) is het onder andere belangrijk om te bepalen waar het apparaat opgehangen wordt. Kabels en leidingen moeten worden weggewerkt. Maar, dat is voor ons geen probleem. Ook voor onderhoud en eventuele reparaties kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kiest toch ook voor BAVO?

We zetten graag voor u op een rijtje waarom u voor de diensten van BAVO Installatie moet kiezen. U kiest bij ons voor:

  • Vakkundigheid en professionaliteit
  • Bij storing snelle service
  • Offertes op maat
  • Jarenlange ervaring met technische installaties
  • Scherpe tarieven

Laat BAVO uw airconditioning installeren

Wilt u meer weten of direct een afspraak inplannen voor het installeren van uw airconditioning? Dat kan! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0594-511401. Voor onderhoud, installatie en reparatie van uw airconditioning belt u een expert van BAVO Installaties.