MENU
BEL ONS BIJ EEN STORING
Bavo Installaties pagina slider1

Cv-installatie

Kunnen wij u van dienst zijn?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij uw cv-installatie? Dan bent u bij BAVO Installatie aan het juiste adres. Ons bedrijf is in te schakelen voor diverse werkzaamheden op het gebied van installatietechniek, loodgieterswerk, klimaatbeheersing en cv werkzaamheden. Wij kunnen ook met onze storingsdienst snel bij u ter plaatse zijn. Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Service en advies

Door onze nauwe samenwerking met leveranciers kunnen wij u perfect adviseren over de aanschaf van een geschikte cv-ketel en/of de cv-installatie. Daarbij houden wij rekening met uw budget, uw woning en energiebesparende maatregelen. Doordat we elke situatie met onze deskundige blik bekijken, kunnen wij u de juiste service en de juiste apparatuur voor uw cv-installatie bieden. Door onze jarenlange ervaring en honderden geplaatste cv-ketels, kunnen wij u van het beste advies voorzien.

NEFIT trendline

De juiste keuze voor een cv-ketel

Als leek is het lastig om in te schatten welke ketel geschikt is voor uw woning. Laat daarom de cv-installatie ook aan een professioneel bedrijf als BAVO Installatie over. Een cv-ketel hoort goed te functioneren. Het liefst ook op een duurzame en energiebesparende manier. Overleg dit eens met onze installateur. Op het gebied van cv-installatie kunnen wij bekijken welke ketel het beste bij uw wooneisen past.

De slimme thermostaat

Ook voor onderhoud aan uw cv

Heeft u net een nieuwe cv-ketel laten plaatsen? Dan mag u verwachten dat deze de komende tijd goed blijft werken. Echter, het is altijd verstandig regelmatig onderhoud te laten plegen door een installateur. Doe dit altijd voor de winter, omdat u in de zomer minder of niet hoeft te stoken. Onderhoud op regelmatige basis kan veel problemen voorkomen. Tijdens het onderhoud worden mogelijke problemen vroegtijdig opgespoord en verholpen. Vraag tijdens uw cv-installatie eens naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract van BAVO Installatie.

Kiest u ook voor BAVO?

Waarom zou u voor cv-installatie voor BAVO Installatie kiezen? Dat is simpel, want bij u ons kiest u voor:

  • Een vakkundige installatie van uw cv-ketel
  • Een snelle en nauwkeurige werkwijze
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Snelle hulp bij storingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gunstige tarieven

Voor onderhoud of storing

Voor onderhoud of cv-installatie bent u bij BAVO Installatie aan het juiste adres. Ook voor storingen staan wij voor u klaar. Bel ons op telefoonnummer 0594-511401 of laat een bericht voor ons achter voor vakkundige cv-installatie.