MENU
BEL ONS BIJ EEN STORING
Bavo Installaties pagina slider1

Cv-onderhoud

Heeft u een zuinige cv-ketel?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor uw cv-onderhoud kan zorgen? BAVO Installatie is uw partner om uw cv deskundig schoon te maken en te controleren. U wilt toch ook zuiniger kunnen leven? Wacht dan niet langer en maak een afspraak met BAVO voor uw cv-onderhoud. Ook voor hulp bij storingen en voor installatie kunt u bij ons terecht.

Kies ook voor cv-onderhoud van BAVO

Voor een goed functionerende cv, maar ook met het oog op veiligheid, is het noodzakelijk om regelmatig een controlebeurt en/of schoonmaak aan uw cv-ketel te geven. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage. Tevens is een schone en goed afgestelde cv zuiniger in gebruik. Voor het cv-onderhoud kan BAVO Installatie een geschikte oplossing bieden. BAVO Installatie heeft al jaren ervaring op het gebied van het controleren, schoonmaken en installeren van cv-ketels en kiest ook bij cv-onderhoud voor de meest gepaste oplossing. Ook in het geval van storingen, kunnen wij die altijd snel en vakkundig oplossen, dankzij onze jarenlange ervaring. BAVO werkt daarbij met producten van de beste kwaliteit en hanteert zowel voor materiaal als voor uurloon scherpe tarieven.

Snel en adequaat te hulp

BAVO Installatie biedt hulp bij storingen. Heeft u dus geen warm water meer? En helpt een reset van uw cv-ketel niet? Om deze ongemakken snel te verhelpen, belt u met BAVO Installatie. Wij zijn uitstekend bereikbaar en snel bij u ter plaatse. U kunt op het display van uw ketel wellicht al aflezen welke storingscode gemeld wordt. Geeft dit telefonisch aan ons door, zodat wij snel en adequaat op uw hulpvraag kunnen inspelen. Laat ook het onderhoud van uw cv aan ons over. Voorkomen van problemen is immers beter en goedkoper dan genezen.

Cv-onderhoud

De voordelen van regelmatig onderhoud

Wij geven u graag een overzicht van de voordelen van regelmatig onderhoud door BAVO Installatie.

  • U kunt veel energie beparen
  • Door cv-onderhoud verkleint u de kans op storingen en schade aanzienlijk
  • U weet vaak van tevoren wat de onderhoudskosten gaan bedragen

Afspraak maken voor onderhoud?

Wilt u een afspraak maken met BAVO Installatie om de mogelijkheden van onderhoud te bespreken? Dat kan! Bel ons op telefoonnummer 0594-511401 en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw cv-onderhoud.