MENU
BEL ONS BIJ EEN STORING
Bavo Installaties pagina slider1

Cv-ketel

Cv storing?

Met het tweejaarlijks onderhoud van Bavo aan uw cv-ketel en een goede installatie voorkomt u dat apparaten in storing geraken. Heeft u toch last van een storing in uw cv-ketel? Neem dan contact op met BAVO Installatie. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een snelle reparatie of vervanging van uw cv-ketel. Ook voor advies en energiebesparing kunt u bij ons terecht.

Voor elke storing een oplossing

BAVO Installatie heeft ruime ervaring op het gebied van cv-ketels. Doordat wij voor elk probleem de beste oplossingen kiezen, kan het grootste gedeelte van de storingen binnen no time worden opgelost. Wij werken enkel met producten van de beste kwaliteit en onder de geldende veiligheidsrichtlijnen. U kunt altijd bellen om de storing in uw cv-ketel door te geven en een afspraak met onze installateur te maken. Indien wij door werkzaamheden niet direct in staat zijn de telefoon op te nemen, kunt u ook altijd een voicemailbericht achterlaten. Vervolgens bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om uw cv-ketel weer te repareren.

Cv-ketel

Welke ketel kiest u?

Als leek is het vaak lastig in te schatten welk soort cv-ketel geschikt is voor uw woning. Daarom is het van belang dit te laten beoordelen door een ervaren installateur. Een cv-ketel moet naast goed kunnen functioneren, ook duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Ook op het gebied van energiebesparing valt er met een goede cv-ketel een hoop te winnen. BAVO Installatie kan u van advies voorzien en kijkt naar uw verbruik, uw wensen en de eisen die aan uw woning worden gesteld.

Ook voor cv-onderhoud

Op het moment dat u een goed werkende cv heeft laten plaatsen, of de storing in uw cv-ketel heeft laten verhelpen, raden wij u aan om regelmatig onderhoud te laten plegen door BAVO. Verstandig is het dan om het onderhoud voor de winter te laten uitvoeren, omdat u in de zomer minder hoeft te stoken. Het onderhoud op periodieke basis kan voor veel problemen worden voorkomen. Mogelijke problemen worden vroegtijdig opgespoord en voorkomen. Vraag BAVO Installatie dan ook vandaag nog eens naar de mogelijkheden voor onderhoud.

Waarom kiest u voor BAVO Installatie?

Waarom zou u voor een installateur van BAVO Installatie kiezen? Dit hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Gekwalificeerde en vakkundige installateur
  • Snelle en nette werkwijze
  • Uitstekende garantie
  • Uw storing snel opgelost
  • Hoge klanttevredenheid
  • Scherpe tarieven

Neem gerust contact op

Voorkom problemen en laat het onderhoud van uw cv aan BAVO Installatie over. Voor storingen, onderhoud en vervangen van uw cv-ketel belt u ons op telefoonnummer 0594-511401.