MENU
BEL ONS BIJ EEN STORING
Bavo Installaties pagina slider1

Loodgieter en installatiebedrijf Groningen

cv installatie Groningen
Voor een nieuwe cv installatie in Groningen bent u bij Bavo Installaties aan het juiste adres. Ons installatiebedrijf stuurt graag een vakkundige loodgieter om uw cv snel en betrouwbaar te installeren.

CV onderhoud Groningen
Cv onderhoud is belangrijk voor een duurzame werking van uw installatie. Laat ons installatiebedrijf daarom uw cv regelmatig onderhouden. Wij weten precies welk cv onderhoud er nodig is voor uw cv-ketel.

Airconditioning Groningen
Een goede klimaatbeheersing is essentieel voor een aangename woon- en werkomgeving. Laat een loodgieter van ons installatiebedrijf de juiste airconditioning in uw pand in Groningen installeren.

Problemen met uw afvoer? Bel onze loodgieter

Altijd vervelend, een verstopte afvoer of een toilet die overstroomt. Heeft u hulp nodig van een loodgieter in Groningen? Bel dan eens met BAVO Installatie. Wij lossen snel en voordelig uw problemen op. Onze bedrijfswagen is modern uitgerust zodat wij binnen no time uw verstopping of rioleringsprobleem in Groningen op kunnen lossen. Ook voor storingen in uw cv-ketel, airconditioning en cv-installatie – en onderhoud. Informeer eens naar de mogelijkheden die wij als installatiebedrijf bieden.

Bavo Installaties Home slider2

Loodgieter in Groningen: uw probleem opgelost

Door vet, vuil, zeep en stof kunnen in de loop van de tijd verstoppingen ontstaan door het dichtslibben van leidingen. De diameter van de leiding wordt steeds kleiner, waardoor water minder goed doorstroomt. Vaak merkt u dit zelf ook: het water blijft in uw gootsteen staan. Vervelend, want er kan een structureel probleem ontstaan als u dit niet tijdig laat oplossen. Wij raden u dan ook aan om vroegtijdig in actie te komen en in Groningen een loodgieter te bellen om het probleem te verhelpen. Installatiebedrijf BAVO kan door gebruik te maken van professionele apparatuur uw verstopping snel en effectief aanpakken.

Ook uw zakelijke loodgieter

Als loodgieter in Groningen werken wij niet alleen voor particulieren. Wij worden in Groningen ook vaak ingeschakeld op de zakelijke markt. Heeft u voor uw bedrijf dus een loodgieter nodig? Neem dan gerust contact op met ons om een afspraak te maken met onze loodgieter. Wij staan u graag te woord.

Onze diensten als installatiebedrijf

BAVO Installatie kan in Groningen als installatiebedrijf op verschillende manieren van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Vervangen van uw cv-ketel en cv-onderhoud
  • Luchtfiltering en airconditioning installeren
  • Inspectie van gasleidingen
  • Vervangen en aanleggen van waterleidingen
  • Vervangen van sanitaire voorzieningen
  • Vervaardiging van zinken goten
  • Verhelpen van verstoppingen in leidingen en riolering

Snel en efficiënt installatiebedrijf

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een aantal diensten die ons installatiebedrijf kan aanbieden in Groningen. Staat uw klus er in bovenstaand rijtje niet tussen? Geen probleem! BAVO Installatie komt graag bij u langs om in kaart te brengen waar het probleem zit. Wij stellen graag een offerte voor u op en bij spoed lost onze loodgieter uw verstoppingen met onze professionele apparatuur snel en efficiënt op. Ideaal toch?

Contact opnemen met onze loodgieter?

Wilt u informatie aanvragen over de mogelijkheden van BAVO Installatie of heeft u met spoed een loodgieter nodig? Neem dan voor een loodgieter in Groningen contact op door te bellen naar: 0594-511401.