MENU
BEL ONS BIJ EEN STORING
Bavo Installaties pagina slider1

Loodgieter en installatiebedrijf Haren

cv installatie Haren
Voor een nieuwe cv installatie in Haren bent u bij Bavo Installaties aan het juiste adres. Ons installatiebedrijf stuurt graag een vakkundige loodgieter om uw cv snel en betrouwbaar te installeren.

CV onderhoud Haren
Cv onderhoud is belangrijk voor een duurzame werking van uw installatie. Laat ons installatiebedrijf daarom uw cv regelmatig onderhouden. Wij weten precies welk cv onderhoud er nodig is voor uw cv-ketel.

Airconditioning Haren
Een goede klimaatbeheersing is essentieel voor een aangename woon- en werkomgeving. Laat een loodgieter van ons installatiebedrijf de juiste airconditioning in uw pand in Haren installeren.

Snel en voordelig van uw verstopping af? Bel onze loodgieter

Bent u op zoek naar een loodgieter in Haren om uw verstopte waterleidingen of toilet te laten ontstoppen? Dan bent u bij installatiebedrijf BAVO Installatie aan het juiste adres. Onze loodgieter zorgt voor een snelle en voordelige oplossing van uw problemen. Door de professionele apparatuur van onze loodgieter kunnen wij de meeste problemen in Haren binnen no time voor u oplossen! Ook voor cv-installatie, cv-onderhoud en installatie van uw airconditioning kunt u ons als installatiebedrijf altijd inschakelen.

Specialist op het gebied van leidingwerk, zinkwerk en installatiewerk

Vet, vuil, stof en etensresten laten bij slecht onderhoud in de loop van de tijd uw leidingen dichtslibben. Water en afvalresten spoelen steeds slechter weg. Op deze manier ontstaan verstopte leidingen. Wanneer u dit niet op tijd aanpakt, kan er zelfs schade ontstaan en dat is niet wenselijk. Met een loodgieter van BAVO Installatie bent u ervan verzekerd dat dit veelvoorkomende probleem snel verholpen kan worden. Doordat onze loodgieter gebruik maakt van de nieuwste apparatuur, kunnen wij uw verstopping snel en efficiënt oplossen. Tevens zijn wij als installatiebedrijf gespecialiseerd in cv-ketel storingen, cv-onderhoud en airconditioning in Haren en omgeving.

Loodgieter Haren

Jarenlange ervaring als installatiebedrijf

BAVO Installatie heeft jaren ervaring op het gebied van afvoerwerkzaamheden en is gecertificeerd. Het bedrijf is opgericht in 1996, na een periode van 25 jaar bij een installateur werkzaam te zijn geweest. Wij zijn een betrouwbaar partner voor al uw installatiewerk in en rondom uw woning in Haren. Wilt u uw woning of bedrijfspand laten verbouwen of renoveren? Laat het ons weten. Onze loodgieter en installateur is in staat om elk probleem snel en vakkundig op te lossen.

De loodgieter in Haren

Graag overtuigen wij u waarom u met ons installatiebedrijf een goede keuze maakt wanneer u een loodgieter in Haren zoekt. Zie hieronder eens een aantal redenen:

  • Vakkundig personeel
  • Snel bij u aanwezig in Haren
  • Scherp geprijsd
  • Jarenlange ervaring
  • Moderne apparatuur
  • Voor verbouwen en renoveren
  • Ook voor cv-onderhoud en airconditioning

U ziet het: wij zijn ook in Haren een betrouwbaar partner voor al uw loodgieter – installatie en renovatiewerkzaamheden!

Contact opnemen?

Hebben wij u kunnen overtuigen van wat wij als loodgieter of installatiebedrijf voor u kunnen betekenen? Mooi! Aarzel dan niet langer en neem eens contact met BAVO Installatie op. Voor onderhouds- en spoedklussen van onze loodgieter in Haren belt u: 0594-511401.