MENU
BEL ONS BIJ EEN STORING
Bavo Installaties pagina slider1

Loodgieter en installatiebedrijf Leek

cv installatie Leek
Voor een nieuwe cv installatie in Leek bent u bij Bavo Installaties aan het juiste adres. Ons installatiebedrijf stuurt graag een vakkundige loodgieter om uw cv snel en betrouwbaar te installeren.

CV onderhoud Leek
Cv onderhoud is belangrijk voor een duurzame werking van uw installatie. Laat ons installatiebedrijf daarom uw cv regelmatig onderhouden. Wij weten precies welk cv onderhoud er nodig is voor uw cv-ketel.

Airconditioning Leek
Een goede klimaatbeheersing is essentieel voor een aangename woon- en werkomgeving. Laat een loodgieter van ons installatiebedrijf de juiste airconditioning in uw pand in Leek installeren.

Uw specialist op het gebied van leidingwerk, zinkwerk en installatiewerk

Niets is vervelender dan dat u als gevolg van een verstopte leiding een lekkage, waterschade of stankoverlast ondervindt. Loodgieterswerk is dan ook iets waar een huishouden soms uit noodzaak gebruik van moet maken. Als er iets kapot gaat of springt, moet dat uiteraard zo snel mogelijk gerepareerd worden. Wanneer u op zoek bent naar een vakkundige loodgieter in Leek, moet u bij BAVO Installatie zijn. Ons installatiebedrijf is gevestigd in Tolbert, Groningen en wij zijn in de gehele regio werkzaam. Veel tevreden klanten hebben inmiddels de weg naar ons installatiebedrijf gevonden. Bent u hier op zoek naar een loodgieter? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor cv-installatie, airconditioning en cv-onderhoud bent u bij installatiebedrijf BAVO in Leek aan het juiste adres.

U maakt de juiste keuze

Installatiebedrijf BAVO is al jaren een begrip in Groningen en omgeving, waaronder ook in Leek. De loodgieter van BAVO is in staat om tegen scherpe tarieven de meest complexe riool – en leidingproblemen op te lossen. Daarbij maakt onze loodgieter gebruik van de modernste technieken en apparatuur, waardoor u binnen no-time weer gebruik kunt maken van uw toilet, wastafel of gootsteen. Onze loodgieter hecht veel waarde aan snelheid en effici├źntie. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om uw cv-ketel, airconditioning of andere installatie. U maakt daarom altijd een goede keuze met onze loodgieter in Leek!

Loodgieter Leek

Waarom kiest u voor installatiebedrijf BAVO

BAVO Installatie heeft alle apparatuur in huis om u schade aan uw waterleidingen of riolering te voorkomen. Wanneer u in Leek kiest voor een loodgieter van BAVO, kiest u voor:

  • Scherpe tarieven
  • Een loodgieter die uw probleem vaak direct kan verhelpen
  • Snel op locatie bij u in Leek
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Kwaliteit en service

Hulp nodig van uw loodgieter of installatiebedrijf?

Is uw afvoer of riool verstopt? Heeft u in Leek hulp nodig bij cv-onderhoud of cv-installatie? Of zoekt u een loodgieter om u te helpen bij het aansluiten van een airconditioning? Geen probleem. Onze loodgieter in Leek heeft ervaring met al het leiding- en afvoerwerk. De loodgieter kan zowel uw oude leidingwerk renoveren als een compleet nieuwe aanleggen. We komen bij u langs om te bekijken waar het probleem ligt en komen dan met een oplossing op maat. Ook bij een storing is er altijd snel een loodgieter in Leek ter plaatse. Bel voor informatie: 0594-511401.