MENU
BEL ONS BIJ EEN STORING
Bavo Installaties pagina slider1

Loodgieter

BAVO is u snel van dienst!

Bent u op zoek naar een loodgieter? Laat BAVO Installatie u helpen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw loodgieters- en installatiewerkzaamheden. Wij hebben een jarenlange ervaring met allerlei loodgieterswerkzaamheden. Ook voor een installateur moet u bij ons zijn. En wij bieden hulp bij onderhoud en installatie van uw cv ketel. In de meeste gevallen kan onze loodgieter u snel van dienst zijn! Vraag voor meer informatie gerust een offerte bij ons op.

Voorkom problemen met goed onderhoud

Alle werkzaamheden op het gebied van leidingwerk, zinkwerk en installatiewerk kunt u aan ons overlaten. Wij zorgen voor een uitstekende afwerking en installatie. Bovendien kunt u voor het onderhouden van de verschillende onderdelen snel en adequaat terecht bij onze loodgieter. Goed onderhoud aan leidingwerk, zinkwerk en een installatie kan veel problemen voorkomen, waardoor u geld kunt besparen. Kies er daarom om het onderhoud aan ons uit te besteden en profiteer van vele voordelen.

Loodgieter

Wij klaren uw klus!

BAVO Installatie heeft ervaring in nieuwbouw, maar is ook bekend en ervaren in verbouwing en renovatie. Dit vraagt regelmatig om creatieve oplossingen. Onze loodgieter kan de situatie ter plekke beoordelen en aan de hand van een situatieschets of inschatting bekijken hoe we een en ander gaan aanleggen bij u thuis of in uw bedrijfspand. Doordat onze loodgieter nauwkeurig te werk gaat, kunnen we de klus snel en gemakkelijk voor u klaren!

Schakel een loodgieter in

De loodgieter van BAVO Installatie kan verschillende werkzaamheden uitvoeren op het gebied van riolering en afvoer. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Verhelpen van verstoppingen
  • Inspecteren van leidingen en buizen
  • Preventieve onderhoudswerkzaamheden
  • Reinigingswerkzaamheden
  • Reparaties en aanleggen van leidingen

Over BAVO

BAVO is een gastechnisch installatiebedrijf in Tolbert (Groningen). Het bedrijf werd in 1996 opgericht, na 25 jaar in dienst te zijn geweest bij een installateur. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in Groningen en biedt het allerhande diensten aan op het gebied van installatie en loodgieterswerkzaamheden.

Contact met onze loodgieter

Wilt u meer weten over wat BAVO Installatie te bieden heeft in Groningen? Of heeft u met spoed een loodgieter nodig? Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer 0594-511401.