MENU
BEL ONS BIJ EEN STORING
Bavo Installaties pagina slider1

Loodgieter en installatiebedrijf Oosterwolde

cv installatie Oosterwolde
Voor een nieuwe cv installatie in Oosterwolde bent u bij Bavo Installaties aan het juiste adres. Ons installatiebedrijf stuurt graag een vakkundige loodgieter om uw cv snel en betrouwbaar te installeren.

CV onderhoud Oosterwolde
Cv onderhoud is belangrijk voor een duurzame werking van uw installatie. Laat ons installatiebedrijf daarom uw cv regelmatig onderhouden. Wij weten precies welk cv onderhoud er nodig is voor uw cv-ketel.

Airconditioning Oosterwolde
Een goede klimaatbeheersing is essentieel voor een aangename woon- en werkomgeving. Laat een loodgieter van ons installatiebedrijf de juiste airconditioning in uw pand in Oosterwolde installeren.

Welkom bij BAVO Installatie!

Uw wc spoelt niet meer door? Blijft het water in de gootsteen of uw wastafel staan? Dan heeft u waarschijnlijk last van een verstopping in uw afvoer of uw riolering. Dit kan veel overlast veroorzaken. Om schade te voorkomen, is het aan te raden een loodgieter in te schakelen. Woont u in Oosterwolde? Dan is BAVO Installatie uw betrouwbare partner voor al uw werkzaamheden als loodgieter of installateur. Denk ook eens aan cv-onderhoud, cv-installatie en installatie van airconditioning. Wilt u meer weten over het werk aan een cv-ketel of andere installatie? Kijk dan eens verder op onze website en schakel de loodgieter van installatiebedrijf BAVO Oosterwolde in.

Onze loodgieter denkt met u mee

Wanneer u in Oosterwolde problemen met uw afvoer of riolering heeft en u niet in staat bent dit zelf op te lossen, kunt u het beste een loodgieter inschakelen. Installatiebedrijf BAVO denkt graag met u mee over het vinden van de meest geschikte oplossing. Voor de werkzaamheden van onze loodgieter in Oosterwolde rekenen we altijd scherpe tarieven en onze loodgieter is altijd snel bij u op locatie. Heeft u dus problemen met uw leiding, airconditioning of een storing in uw cv-ketel en zoekt u een vakkundig loodgieter of installateur? Installatiebedrijf BAVO kan u in Oosterwolde snel komen helpen.

Loodgieter Oosterwolde

Installatiebedrijf BAVO tot uw dienst

Onze loodgieter kan verschillende werkzaamheden verrichten. Wij geven u graag een overzicht van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren:

  • Installeren van airconditioning en luchtfiltering
  • Gasleiding inspectie
  • Aanleg en reparatie van waterleidingen
  • Monteren en vervangen van sanitaire voorzieningen
  • Productie van zinken goten
  • Ontstoppen van leidingen en riolering
  • Verhelpen van storingen in uw cv-ketel of cv-onderhoud

Woning renoveren?

BAVO Installatie is een betrouwbare partner voor al uw installatiewerk in en rond het huis. Dus wanneer u van plan bent uw woning in Oosterwolde te gaan verbouwen of renoveren, laat het ons gerust weten. Onze loodgieter in Oosterwolde of onze installateur kan u onder andere helpen met het installeren van uw leidingwerk, het monteren van een nieuwe badkamer en uw woning voorzien van een nieuwe cv-ketel. Kortom: installatiebedrijf BAVO levert een bijdrage aan uw nieuwe droomhuis.

Meer weten over ons installatiebedrijf? Neem direct contact op!

Wij komen graag bij u langs in Oosterwolde om in kaart te brengen op welke manier onze loodgieter u van dienst kan zijn. Ons installatiebedrijf is bereikbaar voor installatie en bij stroringen, maar ook voor onderhoud brengen wij een offerte voor u uit. Bel ons op telefoonnummer: 0594-511401 voor een installateur of loodgieter in Oosterwolde.