MENU
BEL ONS BIJ EEN STORING
Bavo Installaties pagina slider1

Loodgieter en installatiebedrijf Ten Boer

cv installatie Ten Boer
Voor een nieuwe cv installatie in Ten Boer bent u bij Bavo Installaties aan het juiste adres. Ons installatiebedrijf stuurt graag een vakkundige loodgieter om uw cv snel en betrouwbaar te installeren.

CV onderhoud Ten Boer
Cv onderhoud is belangrijk voor een duurzame werking van uw installatie. Laat ons installatiebedrijf daarom uw cv regelmatig onderhouden. Wij weten precies welk cv onderhoud er nodig is voor uw cv-ketel.

Airconditioning Ten Boer
Een goede klimaatbeheersing is essentieel voor een aangename woon- en werkomgeving. Laat een loodgieter van ons installatiebedrijf de juiste airconditioning in uw pand in Ten Boer installeren.

Voorkom problemen en kies voor regelmatig onderhoud

Spoelt uw toilet niet meer door? Of blijft het water in uw gootsteen of wastafel staan? Grote kans dat u last heeft van een verstopping in uw afvoer of riolering. Vervelend, want dit kan veel overlast veroorzaken. Wacht dan ook niet te lang en schakel een loodgieter in Ten Boer in. BAVO Installatie kan ook in Ten Boer verschillende werkzaamheden als loodgieter uitvoeren en is expert op het gebied van installatiewerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld ook eens aan effectief cv-onderhoud, cv-installatie en installatie van een cv-ketel of airconditioning, zodat u veel problemen kunt voorkomen.

Loodgieter in Ten Boer nodig?

In Ten Boer en omgeving is BAVO Installatie gespecialiseerd in onderhoud, installatie en loodgieterswerkzaamheden. De loodgieter van installatiebedrijf BAVO heeft al het materiaal en alle apparatuur in huis om verstoppingen tegen te gaan en storingen aan uw cv-ketel te verhelpen. BAVO heeft snelheid, nauwkeurigheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Binnen een handomdraai helpt de loodgieter van installatiebedrijf BAVO u van uw problemen af!

Loodgieter Ten Boer

Last van lekkage? Bel een loodgieter

Een lekkage kan veel schade aanrichten. Een lekkage in bijvoorbeeld uw badkamer zorgt vaak niet alleen voor schade in uw badkamer, maar ook aan de onderliggende verdiepingen. Op het moment dat het water door de badkamervloer trekt, ontstaan er schimmels en vochtplekken. Wanneer u een lekkage vermoedt, wacht dan ook niet te lang met het inschakelen van een loodgieter. U voorkomt er een hoop schade mee. De speciale storingsdienst van installatiebedrijf BAVO in Ten Boer staat met een enkel telefoontje ook voor u klaar.

U kiest toch ook voor installatiebedrijf BAVO?

U kunt in Ten Boer waarschijnlijk voor meerdere installatiebedrijven kiezen. En wij zijn vast niet de enige loodgieter in de regio. Echter besparen wij u deze zoektocht door een aantal redenen te geven waarom u het beste voor BAVO Installatie kunt kiezen als u op zoek bent naar een loodgieter in Ten Boer:

  • Moderne apparatuur en techniek
  • Vele jaren ervaring
  • Gecertificeerd en erkend
  • Vele klanten gingen u al tevreden voor
  • Scherp geprijsd

Offerte voor een cv-ketel, airconditioning of andere installatie?

Woont u in Ten Boer en zoekt u een specialist op het gebied van airconditioning of leidingwerk? Of wilt u uw cv-onderhoud of cv-installatie uitbesteden aan een deskundig installatiebedrijf? Neem dan contact op met de loodgieter van BAVO Installatie. Wij helpen u graag en staan snel voor u klaar. Wilt u een offerte aanvragen of zit u met een bepaalde vraag? Bel dan telefoonnummer: 0594-511401 voor een loodgieter in Ten Boer.